fg_c10Td.jpg

CHP Şehitkâmil Belediye Meclis Üyesi Beyhan Külekçi’nin 200 TL tazminat davası açtığı gazetemiz imtiyaz sahibi Mehmet Bozkurt, dün adliyeye giderek, dava ile ilgili hazırladığı savunmasını sundu.



19 Aralık 2023 Salı
Gaziantep

Belediye meclislerinden geçen yüzlerce imar tadilatına sessiz kalan, sadece bu yıl içerisinde meclisten geçen 7-8 milyar TL’lik borçlanma maddesine sessiz kalan, geçen hafta kentimizde meydana gelen şiddetli yağışta köprülerin, sokakların, caddelerin, evlerin, işyerlerinin su basmasını ve zarar görmesi ile ilgili büyükşehir belediye meclisinde tek kelime etmeyen ve halkın kendine vermiş olduğu oyların hakkını tam anlamıyla veremeyen CHP’nin Şehitkâmil Belediye Meclis Üyesi Beyhan Külekçi, gazetemiz imtiyaz sahibi Mehmet Bozkurt’un sosyal medyadan isim dahi zikretmeden yaptığı paylaşımı üzerine alınmış ve Bozkurt’a 200 TL tazminat davası açmıştı.

BOZKURT, SAVUNMA DİLEKÇESİNİ SUNDU

Külekçi’nin açtığı davanın ardından Mehmet Bozkurt, dün dava ile ilgili savunmasını ve yaptığı paylaşım ile ilgili dokümanları adliyeye giderek, mahkemeye gönderilmesi için ilgili memura teslim etti.

GÖREVİNİ YAPMAYANLARA DAVA AÇMIYOR

Adliye önünde çektiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Bozkurt, konu hakkında şu ifadeleri kullandı:

* CHP Şehitkamil Belediye Meclis Üyesi Beyhan Külekçi'nin açtığı tazminat davası nedeniyle, savunmamızı yazdık ve adliyeye teslim ettik. Beyhan Bey, 200 TL tazminat istiyor.

* Beni dava eden Beyhan Bey, iktidardan ve yerel yönetimlerden kimseyi dava etmiyor. Geçtiğimiz günlerde Gaziantep'te şiddetli yağış yaşandı. Köprüler, yollar, cadde ve sokaklar, göle döndü. Sürücüler, vatandaşlar, araçlar, evler, işyerleri zarar gördü.

* Beni dava eden arkadaş, görevini yapmayan, altyapıdaki eksiklikleri gidermeyen sorumluları hakkında herhangi bir suç duyurusu yapmadı. Halkı mağdur edenler, hesabını versin demedi.

* Bırakın davayı, o yağıştan sonra, belediye meclisi vardı. Belediye yöneticilerine, "21-22 yıldan beri belediyeyi sizin partinizden kişiler yönetiyor. Ama hala altyapı sorunu çözülmüş değil. Şiddetli bir yağışta, kentte hayat felç oluyor" demedi. Her zamanki gibi, ölü taklidi yapmaya, hiçbir şey olmamış gibi davranmaya devam etti.

* İyi niyetli halkımız da, bu arkadaşlardan muhalefet etmesini, kentin sorunlarını gündeme getirmelerini bekliyor.

* Ama bilmiyorlar ki, meclislerde 'körler sağırlar birbirini ağırlar' anlayışı hakim. Bu anlayışlarla Antep ve Türkiye ileriye gidemez!






Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi