lo_t58G6.jpg

Kapatılan Gaziantepspor’un mevcut başkanı Mutlu Özpineci, yöneticileri, kulübün avukatlığını yapan isimler ve takıma gönül veren taraftarlar, takımın kaldığı yerden yeniden devam etmesi için toplandı. Toplantıda konuşan kulüp delegesi Erol Satıloğlu, ’’Kulübün 5700 metrekare arazisini bedava sattılar’’ dedi. Öte yandan başkan Özpineci, bir kulüp satın alarak süper amatörden yollarına devam edeceklerini belirtti.



22 Nisan 2024 Pazartesi
Gaziantep

Kapatılan Gaziantepspor’un başkan, yöneticileri ve taraftarları bir araya gelerek, takımın yeniden liglerde yer alması için yol haritasını konuştular. Oxygen Kafe’de yapılan ve ön toplantı şeklinde yapılan buluşmada, kulübün dünü bugünü ve geleceği konuşuldu.
Mevcut başkan Mutlu Özpineci, Kalespor Başkanı Erhan Deniz Güngen, kulüp delegesi Erol Satıloğlu, kulüp avukatları, taraftarlar ve misafirler katıldı.
Toplantıda konuşan Başkan Özpineci, kulübün geçmiş yıllarda yaşadığı sıkıntıları ve yargı süreçleri hakkında avukatlarla bilgiler aktardı. Özpineci, bir kulüp satın alarak süper amatörden Gaziantepspor olarak yollarına devam edeceklerini, kulübe üye olmak ve yönetime girmek isteyen herkese kapılarının açık olduğunu ifade etti.

SATILOĞLU: KULÜBÜN ARAZİSİNİ BEDAVAYA YAKIN BİR BEDELLE SATTILAR

Özpineci’den sonra konuşan kulüp delegesi ve buluşmaya ev sahipliği yapan Erol Satıloğlu, kulübün tapulu arazisinin bedavaya yakın bir bedelle satıldığını söyleyerek şu açıklamaları yaptı:
‘‘Kulüp çalışanları önce bizimle kavga etmeye kalktı. Daha sonra buraya geldiler ve paralarını alamadıklarını söylediler. Gaziantepspor’un 5700 metre tapulu yeri bedava denilecek bir ücret ile satıldı. Ama çalışanlar paralarını yine alamadılar. Şu anda o insanlar bize hak vermeye başladı. ‘Kullanıldık’ dediler. ‘Ama bize inanmadınız’ dedik.’’

ZENGİNLER VE İŞ ADAMLARI İSTESELER, KULÜBÜN BORCUNU ÖDEYEBİLİRLER

‘‘Çarşı pazar gezdik. Halkımız Gaziantespor’un yerinde kalmasını ve yola devam etmesini istiyor. Ancak bizim zenginlerimiz ve iş adamlarımız bunu istemiyor. İsteseler vergilerini bağış yaparak Antepspor’un borcunu ödeyebilirler. Türkiye’yi bırakın, dünyada o kadar çok Antepli var ki. Marka şehiriz. Buranın ekmeğini yiyoruz. Burası için canımızı kanımızı vermişiz. Ben buradan Mutlu başkanıma yeniden teşekkür etmek istiyorum. Para yanlısı, çıkar yanlısı olsa futbolculara maça çıkarken cebinden 50 bin TL prim vermezdi. Bundan haberimiz bile yoktu. Cebinden bu paraları ödedi. İflas etmiş olmasına rağmen bunları yaptı. Bu buluşmaya katılan herkese teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun’’ dedi.
Buluşma, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.



df_Z4sev.JPG 1 / 4

er_5nKg4.JPG 2 / 4

df_i0CIk.JPG 3 / 4

fg_Ty4G1.JPG 4 / 4

Haber ile ilgili video




Yorumlar
Haberle ilgili henüz yorum yapılmamıştır.

Yorum yaz
600

Üye Ol


Cinsiyet :
Bay
Bayan





Üye Girişi